Cum cumpar

Pentru a lansa comanda in magazinul online este necesar sa va deschideti un cont prin a completa adresa dvs de livrare, numele si numarul de telefon mobil.

Exista 2 cai pentru deschiderea contului si anume:

  • Accesand " Contul meu " din partea de sus a meniului (in stanga) veti avea acces la introducerea informatiilor necesare. Dupa introducerea datelor in mod automat veti fi logat/a in magazinul online si veti primi si un e-mail de instiintare dupa care puteti lansa comenzile online.
  • Daca ati intrat la produsul care va intereseaza si ati incarcat si imaginea in vederea personalizarii puteti accesa "Adauga in cos" si veti fi apoi directionat automat catre pagina de vizualizare a Cosului de cumparaturi, unde aveti optiunea sa vizualizati lista de produse existente in cos, sa modificati cantitatile pe care doriti sa le achizitionati sau sa renuntati la unul, mai multe sau toate produsele introduse in cos. Din aceasta puteti sa accesati "Inapoi in site " sau "Comanda ferma" in functie de necesitatile dvs.
    Pentru a va intoarce din nou la site si a adauga alte produse in cos, actionati butonul "Inapoi in site ".
    In momentul in care veti merge catre "Comanda ferma" va fi necesar sa va deschideti cont (daca nu aveti cont deschis), completand formularul de inregistrare prezent in pagina. Acest proces nu va va rapi mai mult de 1-2 minute, dupa care veti putea finaliza comanda. In cazul in care informatiile pentru plata sunt diferite de informatiile pentru expediere, selectati optiunea Completeaza o noua adresa pentru plata si introduceti informatiile dorite. In continuare veti putea alege si metoda de transport accesand "Continua" pana la "Trimite comanda".

Dupa plasarea comenzii veti primi un e-mail de confirmare si veti fi contactat si telefonic de catre expeditor pentru confirmare si eliminarea oricaror neplaceri de ambele parti.
O alta cale de a lansa o comanda pentru un produs personalizat este prin pagina de facebook (Custom Events) sau pe adresa de email (customevents2015@gmail.com).

COMENZI TELEFONICE

Pentru informatii sau comenzi telefonice, puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0772.067.644, sau 0722.278.344, între orele 8 si 20 de Luni până Sâmbată (inclusiv)