Inchiriere decoratiuni

Inchiriere decoratiuni
INCHIRIAZA DECORATIUNI UNICE.
 
Decoratiuni inedite, romantice, colorate, care te vor ajuta in organizarea nuntii tale si vor crea un cadru perfect pentru o nunta tematica sau pentru o sedinta foto spectaculoasa.
 
Închiriază unul din decorurile noastre pentru nunti tematice sau combina elementele decorative cum vrei tu, ca sa amenajezi  decoruri speciale in stilul sau tema nuntii tale. Te putem sustine cu obiecte decorative pentru amenajarea sălii sau a grădinii pentru o nunta shabby chic, o nunta romantica, antica, rustica , vintange, colorata sau retro, a unui Guest Book Corner, a unui Candy Bar, a unui Photo Booth Corner sau pentru a decora masa mirilor sau mesele invitatilor.
Semne decorative “bride” si “groom”, placute decorative de lemn cu mesaje wedding, accesorii shabby chic, obiecte hand-made cu tendinte vintage, stegulete colorate, litere decorative, ghirlande cu numele mirilor, trusoul miresei sau photo props pentru sedinte foto – toate sunt decoratiuni de inchiriat din micul nostru rental shop.
Fara alergatura in zeci de magazine, fara cheltuieli pe obiecte care mai tarziu nu iti vor mai folosi . Adica simplu si la indemana.
Iar daca vreti un eveniment 100% personalizat si simtiti nevoia de libertate si creativitate, intrati la categoria ,,Inchirieri decoruri nunta – subcategoriile -Antick -London -Retro gas & bierfest -RockMusic -Rustic- Shabby chic si Vintage ,,  si vom cauta impreuna idei pentru o nunta tematica dupa visele si personalitatile voastre.
 Pentru că ne pasionează design-ul, suntem într-o continuă căutare de decorațiuni ce pot înfrumuseța evenimentele noastre. În stocul nostru se regăsesc:  obiecte de mobilier, obiecte ce alcatuiesc zona Launch, Limonade bar, celebra cabina de telefoane londoneza, felinare, suporturi lumânări, suporturi flori, fețe de masă, rame, pancarde tematice cu numere de masa, tăvi, suporturi decorative pentru candy bar, photo-corner și multe alte obiecte mai mici sau mari, perfecte pentru a crea un decor de poveste, rafinat, tematic sau elegant, simplu sau sofisticat
 O nunta tematica are neaparat nevoie si un un concept grafic original si personalizat, pentru tot ce inseamna materiale printate (invitatii, plicuri de bani, meniuri, place card-uri etc). Click pe “Grafica personalizata”, da-ne  detalii si iti facem cateva propuneri.
In oferta noastra veti gasi ,de la obiecte  hand-made care sa va personalizeze evenimentul ,  marturii magnetice prestabilite (nunta | botez | petrecere ) ,  borcanase, de miere, personalizate, printuri in tema evenimentului si pana la textile personalizate   prin broderie. 
Daca aveti nevoie de ajutor, putem apela cu drag la colaboratorii nostri pentru aranjamente florale care sa completeze decorul nuntii voastre,  sau pentru  serviciile foto-video.  Pentru toate ideile  vom gasi solutii.
Pentru sedintele foto din ziua nuntii, de logodna sau trash the dress, pentru sesiuni foto comice impreuna cu domnisoarele si cavalerii de onoare, pentru amenajarea ingenioasa a mesei de prezidiu, pentru aranjarea unui colt vesel de imortalizat zambete la evenimentul vostru, pentru un party plin de culoare, pentru orice va mai trece prin minte intr-un decor inedit, dati-ne un telefon. Decorul este ca si aranjat!
Alături de noi puteţi fi invitat la propriul dumneavoastră eveniment, având în acelaşi timp libertatea de a vă alege elementele de bază, stilul şi tematica.
Dumneavoastră vă aparţin emoţiile şi bucuriile, nouă creativitatea şi profesionalismul!
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4