Photo corner

Photo corner
Photo corner tematic
 
Una dintre tendinţele internaţionale în materie de evenimente festive, adoptate de curând şi la noi, sunt photo corner-urile sau colţurile pentru fotografii, însoţite de aşa numitele ‘’photo booth props’’ (accesorii handmade, unele amuzante, altele serioase, care dau o notă de originalitate unui eveniment festiv). Cu alte cuvinte, nişte locuri special amenajate, cu decoruri funny, retro, tematice, unde invitaţii pot sta o clipă, pentru a li se face o fotografie ce sigur va fi ţinută minte.
O nuntă tematică cere un photo corner pe măsură. Zona dedicată realizării unei ședințe foto poate fi amenajată în cele mai variate forme.
Nunțile moderne sunt puneri în scenă a celor mai inedite decoruri, iar cererea din ce în ce mai mare pentru amenajarea unui photocorner sau a unui photo wall-ul clasic confirmă acest lucru. Mireasa modernă înțelege că decorarea locației de nuntă nu mai este un moft ci un must. Dacă ești viitoare mireasă în căutare de idei pentru amenajarea unei zone dedicate fotografiilor de nuntă, îți vom fi alături și te vom consilia, pentru ca împreună să realizăm colțul magic.

Custom Events  este un atelier de inchirieri si creatie de accesorii si decoratiuni personalizate pentru nunti, botezuri , petreceri , reuniuni. Decorurile sunt amenajate pe stiluri, pe care mirii le pot integra in decorul nuntii lor, in functie de specificul ei. Vorbim de tematica shabby chic, vintage, antic, londonez,romantic sau country chic (rustic, pentru o nunta in aer liber sau la un restaurant cu terasa).