Organizare evenimente

Organizare evenimente
Evenimente tematice si personalizate -
   
 Suntem o echipa de oameni talentați, cu experienta in organizarea a peste 1.000 de evenimente private si corporate, manati de dorinta de a oferi clientilor perfectionismul, in acest domeniu atat de dinamic si versatil. Vă putem realiza in-house intreg segmentul de producție: catering, bauturi, decoratiuni personalizate, decoruri tematice, design floral, candy bar, printuri, mărturii si cadouri personalizate.Colaborarea stransa cu furnizorii perfectionati pe segmente diferite de activitate in domeniu, ne ofera avantajul de a crea pachete “full service”, ce pot include locatia de desfasurare, cazare, transport, activitati recreative, program artistic, sau echipe de profesionisti care sa ne ajute in desfasurarea fara cusur a oricarui tip de eveniment.
 Abordarea full-service și atenția noastră pentru detalii nu lasă niciun element al evenimentului neabordat sau ignorant, astfel doleantele tale transcend într-o creație estetica atipica, originala si de efect . Implicarea si daruirea cu care abordam organizarea fiecarui eveniment, garanteaza succesul acestuia, astfel, tu vei putea savura fiecare moment pe deplin.
 Ne caracterizează: originalitatea, disponibilitatea permanenta, pasiunea, implicarea, perfecționismul, punctualitatea si atenția pentru detalii.
 Construim proiectele si lucrăm : organizat, detaliat, bugetat, creativ, pozitiv, constant comunicativ si transparent.
 

O mica parte din portofoliul nostru 

- Conferinta Lapar 2016 „Tematica Agricultura”

- Eveniment privat Vama Veche 

- Evenimente private Palatul Mogosoaia

- Picnic Axway 2016 Palatul Mogosoaia

- Eveniment privat cort Balta Buturugeni

- Zilele Dor Marunt 2016

- Eveniment privat Bucuresti „London Party”

 http://www.customeventsonline.ro/galerie-foto/

 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3